Salı, Ekim 15, 2024

Genç Başkan Subaşı'ndan Arya Güzellik Merkezi'ne ziyaret


İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, Arya Güzellik Merkezi’nin değerli sahipleri Hatice Ekin, Eda Gülbudak ve Arzu Başaran’ı Ümraniye’deki güzellik salonlarında ziyaret etti ve TV programı için çekimler yapıldı.

Çekimlerin ardından, İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, Arya Güzellik Merkezi’nin sahiplerine isimlerinin yazılı olduğu özel formalar hediye etti. 

Beşiktaş JK kongre üyesi (33366 sicil numarası), İstanbul Kartalgücü Spor Kulübü ve İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gala TV ve yayın yapacağımız diğer kanallarda bizlere sponsor olan Arya Güzellik Merkezi’nin tanıtım videosunu yayınlayacağız. Yanımızda oldukları için Arya Güzellik Merkezi’nin değerli sahipleri Hatice Ekin, Eda Gülbudak ve Arzu Başaran’a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini umuyoruz. Spor ve güzellik sektörlerinin bir araya gelmesi, her iki taraf için de büyük bir kazançtır. Gelecekte daha fazla projede birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”












Hiç yorum yok:

THY yüksekten uçuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Türk Hava Yolları (THY) sahasında Kuştepespor'u 1-0 mağlup etti.