Salı, Ekim 15, 2024

Gülsuyuspor tek golle kazandı


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Gülsuyuspor sahasında Balkan Yeşilbağlarspor'u 1-0 yenerek 3 maç sonunda puanını 7'ye çıkardı.

Gülsuyu Asım Kara Stadı'nda oynanan maçta kırmızı siyahlıların golünü 36. dakikada Yağız Taşbulak kendi ağlarına gönderdi.

Arkın Anafarta yönetimindeki Gülsuyuspor 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken hiç gol yemedi. Balkan Yeşilbağlarspor ise 3. maçını da kaybetti.

Gülsuyuspor Kulübü Başkanı Bayram Behram Kaçar maç sonu yaptığı açıklamada "Balkan Yeşilbağlar Spor Kulübümüz ile oynadığımız maç, 1-0 galibiyetimizle sonuçlanmıştır. Öncelikle, bulunduğu konumu hak etmeyen, çok iyi sporculardan oluşan kadrosuyla çok iyi mücadele eden Balkan Yeşilbağlar Spor Kulübümüzün değerli Başkanı Sayın Rıfat Yıldız Bey ve yönetim kurulunu, Teknik Direktör Sayın Fahri Seyfeddin Bafa Bey ve teknik kadroyu, sporcu kardeşlerimizi tebrik eder, bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz.

8 günde 3 maç oynayarak 7 puan alan ve bu maçta da çok iyi oynamayan ama çok iyi mücadele ederek maçı kazanan Gülsuyu Spor Kulübümüzün Teknik Direktörü Sayın Arkın Anafarta nezdinde tüm teknik kadroya, Kaptanımız Sayın Ramazan Bal nezdinde tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bu maçta bizleri yalnız bırakmayan yerel basın emekçilerine ve yaklaşık bin kişi civarındaki Gülsuyu dostlarına teşekkür ederiz" dedi.

Fotoğraflar: Maltepe Prestij Gazetesi

BALKAN YEŞİLBAĞLARSPOR


GÜLSUYUSPOR


Hiç yorum yok:

THY yüksekten uçuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Türk Hava Yolları (THY) sahasında Kuştepespor'u 1-0 mağlup etti.