Pazartesi, Ekim 21, 2024

İstanbul Mesudiyespor'da Metin Yılmaz dönemi


İstanbul 1. Amatör Lig 14.Grup ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor’da teknik direktörlük görevine Metin Yılmaz getirildi.

Ümraniye ekibinde geçtiğimiz hafta alınan Beykoz İdman Yurdu mağlubiyeti sonrasında Teknik Sorumlu Şendoğdu Kök ile yollar ayrılmıştı.

Bu kararın ardından yaklaşık 3 yıldır kulüp bünyesinde çeşitli kategorilerde görev yapan ve aynı zamanda A takım yardımcı antrenörlüğü görevini sürdüren Metin Yılmaz’a A takım teknik sorumlusu olarak göreve getirildi.

Genç teknik adam yaptığı açıklamada “Sezona takım olarak kötü bir başlangıç yaptık. Artık geriye bakmanın bir anlamı yok. Henüz ligin başındayız ve önümüzde uzun bir yol var. Biz yeni bir sayfa açarak lige bu hafta itibariyle başlıyoruz. Kaliteli ve potansiyeli olan genç oyunculardan kurulu bir takımız. Futbolcu kardeşlerimin hepsine çok güveniyorum. Panik yapacak bir durum yok. Biz takımca bir aile olarak ve çok çalışarak önümüzdeki hafta oynayacağımız Esatpaşa maçı ile 3 puan serisine başlayacağımıza yürekten inanıyorum. İstanbul Mesudiyespor büyük bir camiadır ve bulunduğu yer geçicidir. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmaya tüm Mesudiyespor sevdalılarını bekliyoruz. Takımımız bu hafta itibariyle alacağı puanlarla beraber üst sıralara doğru yükselecektir" dedi. 


Hiç yorum yok:

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...