Cuma, Ekim 11, 2024

İstanbul'da tüm statlarda deplasman tribünü yasaklandı


TFF Amatör İşler Kurulu tarafından 11.10.2024 tarihinde alınan karar gereği İstanbul ilinde oynanacak olan yerel amatör lig müsabakalarına deplasman takım seyircileri alınmayacak.

 TFF İstanbul İl Temsilciliği'nden yapılan açıklamada "Amatör İşler Kurulu tarafından yapılan açıklamada ilimizde oynanan müsabakalarda meydana gelen taraftar olayları ve sahalarımızın fiziki koşulları göz önünde bulundurularak emniyet birimleri ve ilçe spor güvenlik kurulları ile yapılan istişareler sonucu bu yönde karar alındığı belirtilmiştir. Müsabakalara gidecek deplasman takımların yönetim kurulu üyeleri ve yedek futbolculardan oluşan 25 kişilik listesi ile protokol tribününde yer alabilecektir. Protokol listesi müsabaka öncesinde tesis sorumlusuna ve emniyet birimlerine teslim edilmelidir" denildi.

Bu karar otobüslü, toplu deplasman organizasyonları için geçerli olacak. Statlarda deplasman tribünü olmayacak, deplasman takımı taraftarlarının toplu şekilde durması, tezahürat yapması vs. yasaklanacak. Deplasman takımı taraftarları bireysel olarak maçları takip edebilecek.


Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 12 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...