Cuma, Ekim 25, 2024

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi




 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12.00'ye programlanmasına tepki gösterdi.

Sarı yeşilli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"23 Ekim Çarşamba günü oynadığımız maçın ardından, bir sonraki maçımızın 26 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Beykoz İlçe Stadı’na programlanmasına ilişkin derin bir rahatsızlık duyduğumuzu belirtmek isteriz. Grubumuzda diğer maçların çoğunluğunun pazar günü oynanmasına rağmen, bizim maçımızın cumartesi gününe ve program çok da yoğun değilken bu kadar erken bir saate verilmesinin nedenini anlamakta güçlük çekiyoruz.

Hazırlık ve dinlenme için diğer kulüplere göre daha az zamanımız olması bir yana, cumartesi günleri İstanbul’un yoğun trafiği göz önüne alındığında, Bakırköy’den Beykoz’a ulaşmak için erkenden yola çıkmak zorunda kalmamız, takımımız için büyük bir zorluk teşkil etmektedir.

Bu durum her şeyden önce adil değildir. Bu nedenle, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu kararı gözden geçirerek, maç programlarının daha adil ve makul bir şekilde düzenlenmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstermesini umuyoruz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Hiç yorum yok:

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...