Perşembe, Ekim 10, 2024

Kanlıcaspor moral depoladı


İstanbul 1.Amatör Lig'de 2024-25 Sezonu kapsamında ilk maçına hafta sonunda çıkacak olan Kanlıcaspor'da yönetimden özel bir yemek programı vardı.

Kanlıca Yakamoz Restoran'daki programda başta kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Bülent Cem Şişman olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Kadrodaki isimler ve futbolcular yer aldı. 

Oldukça neşeli geçen ve renkli anların yaşandığı gecede bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Bülent Cem Şimşek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylerken, "Kanlıcaspor olarak hedefimiz belli, sezonu en iyi yerde tamamlayıp şampiyon olmak. Yönetim Kurulu olarak iyi bir kadro kurduğumuz düşüncesindeyim. Sizlerden özel ricam Beykoz ve İstanbul'umuzun nezih ve özel bir semtinin takımında forma giyiyor olmanız dolayısıyla bu büyük camiaya yakışır hal, hareket ve davranışlarda bulunmamız" diye konuştu.

Kanlıca Spor Kulübü Futbol Takımı Antrenörü Aydın Çaylı da yıllardır bu camianın içinde olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederken, " Sayın Başkanımızın düzenlemiş olduğu bu program bize moral-motivasyon kattı. İyi bir hazırlık süreci yaşadık ve hafta sonunda da ilk maçımızı Şile deplasmanında oynayacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Oğuzhan Sarıoğlu Yeşilköyspor'da

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Yeşilköyspor sezona Taşlıtarlaspor'da başlayan forvet Oğuzhan Sarıoğlu'nu renklerine bağladı.