Cuma, Ekim 11, 2024

Kanlıcaspor'da umutlu bekleyiş



İstanbul 1.Amatör Lig'de 2024-25 Sezonu hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak iken tüm takımlarda olduğu gibi Kanlıcaspor'da da heyecanlı bir bekleyiş hakim.

Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik Sorumlu Aydın Çaylı iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söylerken, "Takım olarak artı ilk maçımıza hazırız. Ligde ilk maç ile birlikte fikstürde ilk haftaların maçlarının da önemini gayet iyi biliyoruz. Hafta sonunda Şile Deniz deplasmanına çıkacağız. Hedefimiz güzel bir futbol ile 3 puanı alıp evimize neşeli dönmek. Sezonun ilk maçları her zaman sürprizleri de beraberinde getirmiştir ve biz bu sürprizi kendi lehimize çevirme niyetindeyiz " şeklinde konuştu.

Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Bülent Cem Şişman ise iyi ve kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduklarına vurgu yaparken, " Kanlıcaspor olarak iyi bir yönetime sahibiz, camia ile bütünleşmiş bir takımız. Teknik kadromuz ve futbolcular kadar bizlerde bir hayli heyecanlıyız. Şile Denizspor'u mağlup edip sezona 3 puan ile başlamak en büyük dileğimiz " diye konuştu.

İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubuna dahil Şile Denizspor-Kanlıcaspor karşılaşması 12 Ekim Cumartesi Günü Saat 15.00'de Şile Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'da umutlu bekleyiş

İstanbul 1.Amatör Lig'de 2024-25 Sezonu hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak iken tüm takımlarda olduğu gibi Kanlıcaspor...