Salı, Ekim 01, 2024

Kartalspor deplasmandan şen döndü



İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup ilk hafta karşılaşmasında İstanbul Gümüşhanespor ile Kartalspor karşı karşıya geldiler. Konuk ekip maçı 3-1 kazandı.

Mehdi Sancak stadında oynanan karşılaşma öncesinde takımlarını desteklemeye gelen Kartalspor taraftarını ev sahibi yöneticiler karşılarken, karşılaşma öncesi ve sonrasında sahalarda görmek istediğimiz dostluk görüntüleri güzeldi. 

Karşılaşmayı Oğuzcan Duran, Eshan Kartal, Muhammet Metin Taş hajem triosu yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısı 35. dakika da Barış Şafak' ın golüyle 1-0 konuk ekip üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı da üstünlüğünü devam ettiren Kartalspor 54. dakika da Sefa Akçer ile 2-0 öne geçti. Konuk ekibi 3 farklı üstünlüğe taşıyan isim 83. dakika da attığı gol ile Süleyman Yıldırım oldu. Ev sahibi ekip 90+6. dakikada Onur Uğurlu ile golü buldu ve karşılaşma 3-1 Kartalspor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın başlangıç düdüğünden son düdüğüne kadar takımlarını destekleyen Kartalspor taraftarı galibiyetin coşkusunu futbolcularıyla beraber yaşadı.

Ligin 2. haftasında İstanbul Gümüşhane deplasmanda Bahçelievler Gümüşhane ile karşılaşırken, Kartalspor evinde Yeni Ufuk' u konuk edecek.

Haber: Torgay Tokel









Hiç yorum yok:

Gazi Mahallesi'ne tek gol yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Gazi Mahallesi SK deplasmanda Bayburt 1918'i 1-0 yenerek sezona üç puanla başladı.