Cuma, Ekim 11, 2024

Kavacık'ta gözler Göktürk Saray maçında



İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Kavacıkspor'da Teknik Direktör Murat Yılmaz 1-0 kazandıkları Gürpınar deplasmanının ardından yaptığı açıklamada böyle bir deplasmanda kazanmanın kendileri için güzel olduğunu söyledi.

Yılmaz “Maçta istediklerimizi çok yapamadık. Çok ayağa oynayan bir takımız. Pozisyon üreten takımız. Fakat ilk maçımızı oynamanın handikabını yaşadık. Böyle bir deplasmanda kazanmak da çok güzel. Bizi çok iyi ağırladılar. Başkanlarına, hocalarına çok teşekkür ediyoruz. Biz de onlara mahcup olmamak için buradaki maçta onları en iyi şekilde misafir etmek istiyoruz. Futbola yakışır bir atmosferdi. Zevkli ve heyecanlı bir maç oldu. Futbolda dostluklar bakidir. Skorlar gelip geçicidir. Gürpınarspor’a diğer maçlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Yılmaz şu cümlelere yer verdi, “Transfer döneminin sonuna kadar çok ekstra bir oyuncu gelirse alırız. Katkı vermesi lazım. Daha çok kendi özkaynak oyuncularımızla oynayan bir takımız.”  

Hafta sonunda son derece önemli bir maç çıkacaklarına vurgu yapan Murat Yılmaz, "Biz rakip kim olursa olsun çıkacağımız her izlemeye gelenlere güzel görüntüler sunma düşüncesinde olan bir takımız. Tabii ki her maça da galibiyet parolası ile çıkılmakta. Göktürk Sarayspor çok büyük yatırımlar yapan bir takım ve ben bu zorlu mücadeleden de puanla ayrılmak istediğimizi söylemek isterim " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'da umutlu bekleyiş

İstanbul 1.Amatör Lig'de 2024-25 Sezonu hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak iken tüm takımlarda olduğu gibi Kanlıcaspor...