Salı, Ekim 01, 2024

K.Çekmece U12 Cup'ta şampiyon Söğütlüçeşme


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nin düzenlemiş olduğu 1. Küçükçekmece U12 Cup Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuva, muhteşem bir finalle tamamlandı.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve zorlu lig maçlarını aratmayan pozisyonlara sahne olan turnuva, Halkalı Etap antrenman sahasında düzenlendi. 16 takımın katıldığı ve 400 sporcunun mücadele ettiği turnuva, üç hafta süren maçların ardından final maçı ile sona erdi.

Şampiyon Söğütlüçeşmespor Oldu

Final maçında Atakent Gelişim Spor'u 2-0 mağlup eden Söğütlüçeşmespor, turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Halkalı Etap antrenman sahasında gerçekleşen turnuvada ikinciliği Atakent Gelişim Spor Kulübü aldı. Üçüncülük maçında ise İFA Spor, Çınarspor’u yendi.

Havanın da güzel olmasıyla spor severlerin ilgi gösterdiği ve tribünlerden yoğun şekilde dolduğu turnuvada, rakiplerini yenerek kupaya uzanan Söğütlüçeşmespor takımına kupalarını TFF Amatör İşler Sorumlusu ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk takdim etti.

Oyuncuları tek tek tebrik ederek kupalarını takdim eden Başkan Gençtürk, futbolcu çocukların sevincine ortak oldu. Tribünlerin de müthiş destek verdiği turnuva, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber: Yılmaz Aktepe - yilmazhaber.com





Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.