Salı, Ekim 22, 2024

Kelle İbrahim'de şampiyon Göksu Masterlar



Bu sene 12.kez düzenlene Kelle İbrahim Masterler - Veteranlar Futbol Turnuvası'nda final maçında Boğazın Yargıçları takımını 2-1 mağlup eden Göksu Masterlar Takımı şampiyon oldu.

Gümüşsuyuspor tesislerinde haftalardır süren heyecan final maçları ile noktalanırken Turnuva Özel Kupası bu sene Beykoz Futbol Takımının efsanelerinden Merhum Şirzat Dağcı adına yapıldı ve Kupayı penaltı atışları sonrasında Sasider Takımını mağlup eden  Beykoz Şöhretler Takımı kazandı.

Günün ikinci Final maçında yani Kelle İbrahim Turnuvası 2024 Şampiyonluk Maçında Göksu Masterler ile Boğazın Yargıçları Takımları karşı karşıya geldiler.

25.Dakikada İbrahim Durmaz ile bulduğu golle Boğazın Yargıçları Takımı 1-0 öne geçti. Göksu Masterler Takımı buna 43.Dakikada Mehmet ve 45.Dakikada Burak ile karşılık verip mücadeleyi 2-1 kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu.

Final Müsabakalarının ardından Kupa Törenine geçildi. Turnuvayı Organize eden Beykoz Kulüpler Birliği adına Başkan Asım Özdemir bir konuşma yaparken, " Bu anlamı turnuvaya katılan tüm takım ve sporcular teşekkür ediyorum. Öte yandan güzel bir vefa örneği olarak da Beykoz'umuzun Efsane Futbolcularından Şirzat Dağcı'yı da anıp turnuva kapsamında vefa örneğine devam edildi. Ben Kelle İbrahim Turnuvası Şampiyonu Göksu Masterler Takımını ve Şirzat Dağcı Kupası Şampiyonu Beykoz Şöhretler takımını başarılarından dolayı kutluyorum. Bir teşekkür de yıllardır bu turnuva için sahasını açan Gümüşsuyu Spor Kulübüne ediyorum " şeklinde konuştu.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in Ankara'daki programı nedeniyle final maçlarına gelemediğini söyleyen Beykoz Belediyesi Meclis Üyelerinden ve Beykoz Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Uğur Gökdemir ise Başkan Köseler'in selamını iletti.

Konuşmaların ardından Final Maçlarına çıkan takımlara Şampiyonluk ve İkincilik Kupalarının yanı sıra Madalyaları da taktim edildi.

Öte yandan Turnuvanın en centilmen Takımı olarak Çubuklu Masterler Takımı seçilirken, Fair Play Kupasına ise Beykoz Masterler Takımı Layık görüldü.

Kupa Töreninde Organizasyon Komitesi Üyeler ve Belediye Başkanı adına katılım sağlayan Uğur Gökdemir Kupa ve Madalyaları taktim eden isimler oldular.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...