Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ekim 01, 2024

Küçükçekmecespor sezonu açtı


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmecespor, Metin Oktay Stadı’nda düzenlenen törenle 2024-2025 sezonunu açtı. Kurban kesilip, duaların okunduğu sezon açılışında yeşil-beyazlı taraftarlar ellerindeki meşalelerle şampiyonluk tezahüratları attı.

Törene Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ay, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Sami Şahin, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin, TFF Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı ve aynı zamanda K.Çekmece Belediye Meclis Üyesi Seymen Gençtürk, TFF İstanbul İl Temsilcisi Burak Özmen, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda BBP Belediye Meclis üyesi  Mehmet Cem Özel, Küçükçekmece Belediye Meclis üyelerinden Emre Alageyik, Hafız Şirazı Kabak, Küçükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Güven, Küçükçekmece Spor kulüp Başkanı Rasim Yüksel de katıldı.



Futbolcuların ve teknik heyetin tek tek tanıtıldığı törende konuşan Küçükçekmecespor Kulübü Başkanı Rasim Yüksel "112 Yıllık kulüp olan Küçükçekmece Spor 2. ve 3. ligde uzun yıllar mücadele vermiş Türk futboluna sayısız futbolcu kazandırmış bir kulüptür. Tek başımıza inanırsak sadece bir maç iki maç kazanabiliriz ama semt olarak inanırsak bu takım Allah'ın izniyle bu sene üçüncü lige çıkacaktır. Yeni futbol sezonu kulübümüze ve tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe / yilmazhaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.