Salı, Ekim 01, 2024

Nefes kesen maçta kazanan Kuştepespor


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta sezona iddialı giren iki ekibin maçında Kuştepespor deplasmanda Üsküdar Anadolu Spor Kulübü'nü 4-2 yendi.

Geçen sezon iki ekip arasında geçen karşılaşmalar son derece gergin geçmiş, skorları da uzatmalarda atılan goller belirlemişti. Bu karşılaşma da zaman zaman gergin geçse de bu kez kırmızı kart çıkmadı, buna karşın yine son anlarda goller geldi.

Ali Serdar Kankaş'ın yönettiği maçta 6.dakikada gelişen Kuştepespor atağında ceza sahasında topla buluşan Erdem, savunmadan sıyrıldıktan sonra topu ağlarla buluşturdu. 21.dakikada Üsküdar Anadolu Barış Can Karadeniz'in düşürülmesiyle, ceza yayı üzerinde kale tam karşıdan gören bir pozisyonda serbest vuruş kazandı. Barış'ın kullandığı atışta top baraja da çarparak filelerle buluştu. 

45+6'da Ömer Verbay ceza sahası içinde düşürülünce konuk ekip penaltı kazandı. Atışı kullanan Erdem, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 1-2


Müsabakanın 83.dakikasında gelişen Üsküdar Anadolu atağında Mahmut Özkan ceza sahası içinde düşürülünce, maçın hakemi bir kez daha penaltı noktasına gitti. Atışı kullanan Barış Can Karadeniz kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skora denge getirdi: 2-2. 

Golden iki dakika sonra Kuştepespor, Sergen'in ceza sahası dışından attığı golle bir kez daha öne geçti. 13 dakikalık ilave sürede Üsküdar Anadolu beraberlik için tüm hatlarıyla gol arasa da sonuca gidemedi. 90+12'de ikinci yarıda oyuna giren Uğur Yılmaz, kaleci Faik Eren'in ileri çıktığını görerek, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Maçı Kuştepespor 4-2 kazandı.

Haber: Murat İlter

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.