Cumartesi, Ekim 12, 2024

Ortaçeşmespor Kurtköyspor maçına kilitlendi


İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grubunda mücadeleye çıkacak olan Beykoz İlçesi temsilcilerinden Ortaçeşmespor'da ilk maçın heyecanı hakim.

Bordo-Beyazlı ekip Pazar Günü deplasmanda oynayacağı Kurtköyspor müsabakasının hazırlıklarına Beykoz Stadında yaptığı akşam antrenmanı ile devam etti.

Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Serkan Çanur yaptığı açıklamada ilk maçtan galibiyetle dönme düşüncesinde olduklarına vurgu yaparken, " Bu sezon sessiz sedasız bir yol aldık. Sağ olsunlar bu büyük camiada forma giymiş semt sevgisini yüreklerinde yaşayan kardeşlerimizin özverisi ile yola çıktık. Ben bu kardeşlerimin hepsini alınlarından öpüyorum. 2024-25 Sezonu kapsamında çıkacağımız ilk maçımızdan galibiyet ve 3 puanla dönmek istiyoruz. Çünkü bu moral-motivasyona çok ihtiyacımız var " şeklinde konuştu.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi Projesi kapsamında yeniden yapılan sahalarının bir türlü açılışını yapamadıklarını ve eksikliklerin biran önce giderilmesi taleplerini yineleyen Başkan Çanur, " Her geçen zaman her yaşta semtimizden futboldan kopmak zorunda kalan çocuk ve gençler demek...saha zemini hazır ve idari binada kaba inşaatı da tamamlanmış durumda. Bu sahayı yeniden bu semte kazandırın. Biz sahası ile bütünleşmiş bir kulübüz, her ne kadar Beykoz Stadında antrenman yapsak da bu stadın yerini hiçbir yer tutamaz " dedi.

Beykoz Stadında yapılan son çalışmanın ardından Bordo-Beyazlılar Beykoz'un adı İstanbul sınırlarını da aşan işletmesi Beykoz Balık Ekmek'te sürpriz bir misafirlik yaşadı. İşletme ortaklarından Murat Tabak tarafından Ortaçeşmespor Teknik ve İdari kadroda yer alan isimler ile birlikte futbolcuların konuk edildiği gece sonrasında Başkan Serkan Çanur'dan Murat Tabak'a teşekkür vardı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 12 Ekim 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul Süper Amatör Lig'de günün sonuçları haberimizdedir...