Çarşamba, Ekim 02, 2024

Ortaçeşmespor sahasını istiyor


Beykoz ilçesini önde gelen kulüplerindenken, Beykoz Çayırı Millet Bahçesi kapsamında uzun yıllardır maçlarını oynadığı, antrenmanlarını yaptığı sahasını kullanamayan Ortaçeşmespor 2024-5-25 Sezonu ile birlikte siftahı A Takımı ile yapacak.

Ortaçeşme Spor Kulübü ile adı adeta özdeşleşen Serkan Çanur ile yaptığımız görüşme sonrasında Bordo-Beyazlı ekipte tabiri caizse " Sessiz ama derinden " başlığı ile ifade edilecek bir mesai gördük.



Serkan Çanur yeni sezon çalışmalarının Beykoz Stadı'ndaki Antrenman ve Hazırlık maçları ile devam ettiğini söylerken, takımın kurulup antrenmanlara başlamasında eski Futbolcuları Mehmet Timur ve Kulübün Efsanelerinden olan Ayhan Karalı'ya özel teşekkürlerini iletti.

Bordo-Beyazlılarda Kulüp Başkanı Serkan Çanur "Önümüzdeki günlerde yapacağımız Kongre sonrasında yeni isimleri de yönetime alıp yeni bir rota ile yola çıkacağız" diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının projesi ile başlayan Beykoz Çayırı Millet Bahçesi çalışmalarının durduğunu ve bunun da en fazla kendilerini ilgilendirdiğine vurgu yapan Başkan Çanur, " Bahse konu olan bölgede seçime önce 1 ayda Belediye Kafe-Lokantası hizmete alındı ancak sahaya bakan eden olmadı. Biz kurumlar arasındaki sorunlar her olursa olsun bu konuda sıkıntı yaşamak istemezdik. Sağ olsun işi alan Kayaş İnşaat ve Sahibi Sedat Kaya'ya mevcut sahayı bu hali ile de olsa bize açtığı için şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum. İnşallah tüm sorunlar hallolur ve biz de maçlarımızı ve antrenmanlarımızı artık burada oynamaya başlarız " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...