Pazartesi, Ekim 14, 2024

Ortaköyspor çıkışa geçti


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Ortaköyspor, Çilekli'de konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor'u 2-0 yenerken, 5-2'lik şok Dudulluspor mağlubiyeti ile başladığı sezonda üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Karşılaşmayı Doğuş Kazancı, Abdurrahman Sağlam, Ahmet Berat Çoşkun hakem triosu yönetti.

İstanbul'da oynanan amatör müsabakalara getirilen deplasman yasağına rağmen Gaziosmanpaşa taraftarları takımlarını Çilekli'de yalnız bırakmadılar. Mücadelenin 18. dakikasında Murat Davutoğlu ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı golle başladı. 47. dakika da Fatih Mahmutçepoğlu Beşiktaş temsilcisini 2-0 öne geçirdi. Hafta içi teknik direktör değişikliğine giden konuk ekip bu dakikadan sonra farkı kapatmak için ataklarını sıklaştırsa da sonuç alamadı ve karşılaşma 2-0 Ortaköy üstünlüğü ile sona erdi. 

Bu skorla Ortaköy 3 maç sonunda 6 puana ulaştı ve haftayı 6. sırada tamamladı. Gaziosmanpaşa ise henüz puanla tanışamadı ve haftayı son sırada tamamladı.

Haber: Turgay Tokel








Hiç yorum yok:

THY yüksekten uçuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Türk Hava Yolları (THY) sahasında Kuştepespor'u 1-0 mağlup etti.