Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ekim 01, 2024

Şahin: İlk golü biz atsak skor farklı olabilirdi


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Çavuşbaşıspor'da, Kağıthanespor karşısında alınan 4-2'lik yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Beykoz'un Kırmızı-Beyazlı ekibinde Kağıthanespor karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyet sonrası açıklamada bulunan Genel Kaptan Mehmet Şahin maçın denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçtiğine vurdu yaparken, "Maçta kritik anlarda çok önemli pozisyonlar kaçırdık. İlk golü biz atsa idik durum çok farklı olurdu diyebilirim. Kalecimizin daha ilk yarının ortalarında sakatlanıp çıkmasının ardından Kaleye Genç Ege'yi almak zorunda kaldık. Yediğimiz gollerin biride Yardımcı Hakem çok bariz bir ofsaytı kaçırdı. Belki de bu o anlık skora göre bir kırılma anın idi. 3-0 geriye düşmemize karşın maçtan kopmadık ve 3-2'ye de getirdik. Oyuncu değişikliği için beklerken kalemizde golü bulduk. Nedense Yardımcı Hakem bir kez daha devreye girip dakikalarca değişiklik yaptırmadı. " şeklinde konuştu.

Maçtaki kritik hakem hatalarının yanı sıra bazı futbolcularının beklentilerin altında kalmasının kendilerini üzdüğünü aktaran Yaşar Şahin, " Biz kötü bir takım değiliz... İlk maçın heyecanın da mı desek, başka şey mi desek bilemiyorum ancak performans düşüklüğü yaşayan oyuncularımız ile konuşup gereken uyarıları yapacağız. Maçta kazanmak da var kaybetmek de var, ancak eksik mücadele eden, yeterince konsantre olmamış isimler olunca yapacağınız bir şey de kalmıyor. Sonuç ne olursa olsun genel tabloya baktığımda 3-0'dan sonra oyunda kopmayan oyuncularımız ile beraberliği yakalayabilirdik. Son derece üzgünüz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.