Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ekim 01, 2024

Silivrispor'a evinde soğuk duş



TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Silivrispor yenilgisiz çıktığı Balıkesirspor maçını 2-1 kaybetti ve ligdeki ilk yenilgisi vasat bir oyunla aldı.

Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak üç puan için sahaya çıkan Silivrispor beklenmedik bir yenilgi alarak güçlü rakibine boyun eğdi. Grubun en güçlü iki takımının maçı için tribünler saatler önceden dolmaya başladı. Balıkesir taraftarları üç otobüsle gelerek takımlarını desteklediler. Maça konuk takım Balıkesir oldukça hızlı ve istekli başladı. Müsabakanın daha 5. dakikasında Silivrispor defansının büyük kademe hatasında kendini arka direkte unutturan Bertuğ Bayar plase bir vuruşla uzak köşeye yerden gönderdiği top ağlarla buluştu. Maçın 16.dakikasında Halil Uysal sakatlanarak yerini Mert Aktaş’a bıraktı. Bu golle durum 0-1 oldu. Müsabakanın ilk yarısı atılan tek golle tamamlandı.

 
İkinci yarıya her iki takım da oyuncu değişiklikleriyle ve Silivrispor’da ilk yarı forma giyen Emir Patan yerini Kadircan Bilikli’ye bıraktı. Balıkesir takımında ise Muhammet Araz ve Muhammet Demirci oyundan çıkarken yerlerine Ahmet Gülay ve Asım Hamzaçebi dahil oldu. Maçın 55. dakikasında Silivrispor bir penaltı atışı kazandı. Silivrispor adına kazanılan penaltı atışını Kerim Bölük gole çevirdi ve maçı 1-1 yaptı. Bu dakikalarda baskısını arttırmaya çalışan Silivrispor defans hattında açıklar vermeye başladı. Müsabakanın 73. dakikasında defansta kademe hatasında arkada topla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan ilk golün de sahibi Bertuğ Bayar golünü attı ve skoru 1-2 yaptı.

80.DAKİKADAN SONRA SİNİRLER GERİLDİ

Müsabakanın 80.daikkasından sonra maçın hakemi takdir haklarının çoğunu konuk takıma verince Silivrispor kenar yönetici oldukça sinirlendi. Silivrispor yardımcı hocası Saim Akdi maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Hakem maçın sonuna 0 dakika uzatma ekledi. Son 9 dakikada Silivrispor baskılı oyununu sürdürse de aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı ve sahadan 1-2 yenik ayrılarak ligde ilk yenilgisini de kendi saha ve seyirci önünde aldı.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.