Pazartesi, Ekim 14, 2024

Tuzla Anadoluspor'dan sezona 'İdeal' başlangıç


İstanbul 1. Amatör Lig 15 . Grup'ta sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Tuzla Anadoluspor ligin ilk haftasında deplasmanda İdealtepespor' iki golle geçti.

Geçen sezon 2. Amatörde şampiyonluk yaşayan Tuzla Anadoluspor ligin ilk maçında İdealtepe deplasmanına konuk oldu. Kartal 75. Yıl Stadı'nda oynanan mücadelede ilk yarıda üstün olan taraf Tuzla temsilcisi oldu. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken  Tuzla temsilcisinin bir golü ofsayt gerekçesi ile verilmedi.

Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayan taraf Tuzla Anadoluspor oldu. Nitekim konuk ekip 61'de Oktay ile öne geçti. Golden sonra  baskı kuran İdealtepespor yakaladığı fırsatları gole çeviremezken 90'da Tuzla Anadolu kontratağında Ogün skoru belirledi: 0-2.

Tuzla Anadoluspor Teknik Direktörü Murat Karaman, “Her iki takımı da centilmenliklerinden dolayı tebrik ederim. Yağmur ve rüzgara rağmen iyi mücadele oldu. İlk yarı işi bitirebilirdik; bir golümüz verilmedi, birçok pozisyondan yararlanamadık. İkinci yarı istediğimiz gibi başladık, golü bulduk. Sonrasında baskı yedik, bu normaldi ama mücadelemiz en üst seviyedeydi ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Tuzla Anadoluspor izlettireceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

THY yüksekten uçuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Türk Hava Yolları (THY) sahasında Kuştepespor'u 1-0 mağlup etti.