Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Şubat 06, 2025

Irmakspor şampiyonluk kupasını kaldırdı


İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyon olan Irmakspor, ligin son haftasındaki Havataşspor maçı öncesi kupasını aldı.

Merkezefendi Stadı'nda oynanan maç öncesi kupa, takım kaptanı Tahsin Özdemir'e takdim edildi.

Teknik direktör Aras Köksal yönetiminde 18 maçta 46 puanla grubunu şampiyon tamamlayan, aynı zamanda grubun en az gol yiyen takımı olan Irmakspor böylece iki sezon aradan sonra Süper Amatör Lig'e yükselmiş oldu.

Turan Group sponsorluğunda şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Irmakspor profesyonel kariyerli oyuncusu Tahsin Özdemir kaptanlığında mutlu sona ulaşırken, Enes Turan işlerinin daha yeni başladığını belirtetek “Yeni sezonda Süper Amatör’de de iddialı bir kadro kuracağız.Hedefimiz takılmadan önce BAL sonra da  profesyonel lige yükselmek olacaktır’’ dedi.

Turan sezon değerlendirmesinde “Çok değerli rakiplerle zorlu bir sezon yaşadık, umarım rakiplerimiz de playofflarda başarılı olarak üst lige yükselirler.Kendilerine başarılar diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Haber: Turgay Tokel



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.