İstanbul Süper Amatör Lig'de Bölgesel Amatör Lig'e yükselme final maçında Tuzla Orhanlıspor 2-0 geriden gelerek Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-2 yendi ve tarihinde ilk kez BAL'a yükseldi.
Sarıyer Çayırbaşı Stadı'nda oynanan maçı Sercan Yılmaz Sinan Ertinğü ve Enes Berk Güçlü hakem üçlüsü yöneti.
Müsabakanın ilk yarısında Küçükçekmece İdmanyurdu'nun üstünlüğüyle başladı.
Maça hızlı giren Kırmızı siyahlı takım 17'de Ramazan Çeri ve
26'da Özkan Yılmaz ile bulduğu gollerle 2-0 üstünlük sğaladı. Devre biterken 45+4'te sağdan yapılan ortayı kafayla ağlara gönderen Okan Yıldız Orhanlıspor'u umutlandırdı: 1-2.
İkinci yarıya fırtına gibi giren Tuzla Orhanlıspor 63. dakikada Hakan Özkan ile bir penaltıdan yararlanamadı. Beş dakika sonra direkten dönen topu tamamlayan Sergen Büyükakova skora denge getirdi: 2-2.
Dakikalar 78’i
gösterdiğinde, maçın yıldız oyuncularından Okan Yıldız kafayla kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü ağlara yolladı.
Kalan dakikalarda Tuzla Orhanlıspor’un savunması ve kaleci performansı, Küçükçekmece İdman Yurdu'na fırsat tanımadı. 90 dakikanın sonunda sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Tuzla Orhanlı Spor TFF Bölgesel Amatör Lig'e yükselen takım oldu. Küçükçekmece İdman Yurdu ise şansını klasman grubunda arayacak.
Haber :Yılmaz Aktepe
KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU |
ORHANLISPOR |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder